Hi There,

Latest Posts

My New Weekends Activities

By 11:22 PM , ,

Assalamualaikum..hello there..hi hi hi hi (muka excited lama tak berbloging)

its been a while kan aku tak update apa-apa dalam blog nie kan. Alasan??? TAK ADA! Hahaha. Tolong jangan kecam akak. 





So tolong tengok tajuk post please.. Apa korang buat hujung minggu? So for me, hujung minggu jer mesti kena buat aktiviti nie. Kira macam sehari tu tak ada buat kerja lain dah, dari pagi sampai ke petang kadang-kadang tu sampai ke malam pun ada. Just start aktiviti nie pun dalam bulan febuari nie jer. Apa yang aku buat? Well................................................................................................
Aktiviti hujung minggu ialah melawat adik bongsu dekat asrama. Okey, tolong jangan kecam sekali lagi. Al-maklumlah dah nama nya pun bongsu kan. Jealous ok! Setiap minggu ok! Bongsu tak pernah berjauhan dengan family kan. Pasrah je lah dengan kehendak mak ayah tiap-tiap minggu pergi melawat bongsu. See..kakak yang baik lagi *mata ke atas.

Kesimpulan yang paling baik boleh aku simpulkan dekat sini, every week hari sabtu jer mesti punya pergi Perlis jumpa si Bongsu. Dah balik jumpa bongsu tu kadang-kadang singgah kejap kampung dah alang-alang satu jalan jer kan. Tengok! Cucu yang baik gituuuuu..angkat bakul eh angkat diri masuk bakul eh betul ke peribahasa nie (abaikan je lah malas fikir). 



Bukti 1st. Bawa bongsu outing beli kasut sekolah baru. Daaaaaa


Bukti 2nd, kekonon surprise kan bongsu sebab cakap ngan bongsu that week kiteorang tak pergi jumpa dia. 


Extra picture, pengganti bongsu dekat rumah. Budak NakNak. 


Okey..Done!! Byeeee
Adioosssssssss



You Might Also Like

0 Writing Here